Saunaroom
kokoustilat-aktiviteetit-sauna-maraton-saunojan-paratiisi-moottorirata-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-3

Vuokrataan sauna, tilataan iltapalaa, valitaan aktiviteetit ja nautitaan elämyksistä

Yksi tuo yhden, toinen toisen ja naisseurue on valmiina Saunamaailmaan!

kokoustilat-aktiviteetit-saunat-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-1

”Näin ison mainostaulun www.saunamaailma.pro ja siinä vinkin saunomisen hyödyistä. Seurasin myös facebookista kivoja juttuja muiden kokemuksista. Laitoin kyselyä kaveripiiriin, kuka lähtisi mukaan vähän erilaiseen perjantaihin. Siitä se sitten lähti. Yksi toi yhden, toinen toisen ja meitä olikin iso joukko naisia kimpassa”, kertoo neiti no 1.

Saunamajuri Ari Kiviniemi otti naisten saunaillan suunnittelun huolekseen.

kokoustilat-aktiviteetit-moottorirata-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-4

Lähes kaikille osallistujille uusi kokemus oli savikiekkoammunta. Moni piteli käsissään asetta ensikertaa mutta Arin opastuksella kaikki sujui turvallisesti. Tässä aktiviteetissä tarvitaan keskittymiskykyä ja tarkkuutta ja naisseurueen tervetulojuomakin siirrettiin tuonnemmaksi. Vaatimuksena kisaan osallistumisesta oli ehdoton 0-toleranssi ilojuoman suhteen. Kiekonheitin heitti savikiekkoja taivaalle tasaiseen tahtiin ja hetken näytti, että naiset harrastivat enemmänkin hakuammuntaa kuin kiekkoammuntaa. Lopulta tunnelma oli hyvinkin aktiivinen ja erinäisten huudahdusten ja sanavalikoimien myötä kiekko-osumia kertyi jokaiselle.

Sitten suunnattiin moottoriradalle! Voi sitä iloa ja riemua kun hyppybensan jälkeen ajopeli pysyi radalla kaarteissakin. Hiekka pöllysi ja meteli yltyi. Toki mönkkärit varsinkin kaasuttaessa pitivät ääntä mutta vuoroaan odottavan kisayleisön kannustukset ja remakat naurut voittivat moottorien äänet.

Saunamaratoni alkoi pehmeästi Perinnesaunan löylyissä

Aittaneukkarissa pitkän pöydän ääressä kohotettiin malja saunamajurille, joka piti pienen esittelyn tilasta, Saunamaailman synnystä, tapahtumajärjestämisestä ja erilaisista saunoista, joita oli tarkoitus testata illan aikana. ” Mitä herkkuja me tänään syödään”, kysyi rouva A rouva B:n säestämänä: ”Oletko itse kokkina?”.
”Olen kattanut salaattipöydän ruokailukatokseen ja loimutan siinä vieressä teille lohta”, saunamajuri Ari Kiviniemi kertoi illan menyystä. ”Ensin mennään kuitenkin paljuun”, hoputti neiti no 4 ja sitten mentiin paljuun.

Yhdessä koko naisväen voimin kierrettiin kaikki saunat alkaen Perinnesaunasta, jonka ”olohuoneessa” taustamusiikin rytmissä vaihdettiin vaatetus saunavarusteisiin. Hippusauna oli seuraavana. Jos lauteille eivät aina kaikki yhtä aikaa mahtuneetkaan, osa ihasteli vilvoitteluterassilla kaunista näkymää ja katettua polkua saunalta toiselle. Yllätyksenä Ari oli järjestänyt vielä yhden aktiviteetin. Hippusaunan takana huuhdottiin kultaa!

”Tervetuloa uudestaan”, toivotti Ari Kiviniemi

Monta erilaista ja uniikkia saunaa Kotasaunasta Savusaunaan testattiin. Uusia ideoita ja suunnitelmiakin viriteltiin, kuten: ” Vuokrataan talvella sauna ja istutaan iltaa Perinnesaunan vintillä” ja ”Pidetään tupperikutsut aittaneukkarissa” ja ”Tuo navetan parvi on hyvä juhlatila pitää kolmekymppiset”. Ilta päättyi rennossa tunnelmassa ja kaikki naiset pääsivät kotiin Arin järjestämän kuljetuspalvelun turvin. Tämänkertaiseen Saunamaailman matkaan ei vielä kuulunut uusi Venesauna, joka myöhemmin sai paikkansa lähimpänä paikoitusaluetta.

kokoustilat-aktiviteetit-saunat-ari-kiviniemi-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-5


kokoustilat-aktiviteetit-kokoustilat-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-c
kokoustilat-aktiviteetit-loimulohta-ruokailu-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-a
kokoustilat-aktiviteetit-neukkari-palju-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-f
kokoustilat-aktiviteetit-palju-kylpytynnyri-sauna-saunat-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-h
kokoustilat-aktiviteetit-kullanhuuhdonta-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-d
kokoustilat-aktiviteetit-moottorirata-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-e
kokoustilat-aktiviteetit-ruokailu-palju-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-b
kokoustilat-aktiviteetit-sauna-saunat-saunamaailma-sastamala-pirkanmaa-g
Saunamaailma.pro - Saunatarinat

Kaunistontie 128
38280 Sastamala

Ari Kiviniemi
Puh. 0400 123 500

Sähköposti:
saunamaailma@saunamaailma.pro