Saunaroom

Saunamaailman Off Road on testattu ja hyväksi havaittu!

Hevosvoimia, murinoita! Illon metsässä takuulla yllätyt vaikka ei villihevoset eikä karhut tannerta tömistäkään!

Olemme lisänneet aktiviteettejä Saunamaailmaan ja tällä kertaa kyse on hieman haasteellisemmasta lajista. Illon metsä muuttuu ja mukautuu, kun avuksi raivaukseen otetaan järeät koneet. Siinä on peurat ja rusakot ihmeissään, kun keskelle kuusikkoa alkaa hahmottua moottorivehkeillä kuljettava väylä. Pois kivet ja kannot mutta ei liiaksi, sillä tarkoitus on testiradalla herätellä korkeita testosteronitasoja ja adrenaliinipiikkejä.

Vai mitä sanotte, kun Land Rover Defender 90 survoo tiensä kivikkojen yli Juha Oksasen ohjastamana. Voimiaan puhkuen vihreä peto etenee metsässä sammalta sylkien, välillä paikoillaan hengähtäen mutta menee kuin meneekin sinne, minne kuski tahtoo. Eikä jää toiseksi Juha-Matti Honkasalon käskyttämänä Range Rower Classic 3.5., jonka konepellin alla ei kehrää kisu vaan ärsytettynä sähisevä villikissa, iso sellainen. Ilves saattaakin olla parempi vertaus näin kun suomalaisessa metsässä ollaan.

Testiajossa 13.9.2020 rata ajettiin läpi molemmista suunnista. Lenkin kokonaismatka on n. 1 km, josta varsinainen Off Road-osuus on noin 600 m.


Kiviniemen Ari ajatteli tehdä erilaisen leikkitantereen kotimetsäänsä.

Tässä esimakua Saunamaailman Off Road haasteista, tervetuloa testaamaan!

Land Rover Defender 90 raivaa tiensä läpi kivien ja puunjuurien nousten voittajana metsän korokkeelle.
Land Rover Defender 90 raivaa tiensä läpi kivien ja puunjuurien nousten voittajana metsän korokkeelle.
Saunamaailma.pro - Saunatarinat

Kaunistontie 128
38280 Sastamala

Ari Kiviniemi
Puh. 0400 123 500

Sähköposti:
saunamaailma@saunamaailma.pro