Saunaroom

Aina ei tarvitse saunoa!

Saunamaailman miljöö muuntautuu moneksi tapahtumapaikaksi

Saunamaailman ensimmäiset vauvakutsut


Saunamaailman miljöö muuntautuu moneksi

Saunamaailmasta löytyy puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen, nämä oli Saunamaailman ensimmäiset Babyshowerit.

Johannan ystävät kokoontuivat ympäri Suomea viettämään babyshowereita Saunamaailmaan
Mitäpä muuta vauva tarvitsee kuin Unisiepparin, jossa on Japanista asti saadut onnenamuletit kiinnitettyinä
Robotti aiheinen vauvakakku piti sisällään kaikkea tarpeellista vauva-arkeen!

Johannan BabyShowerit

“Laskettuun aikaan oli reilu kuukausi, kun minut yllätettiin anoppilasta sunnuntailounaalta ja kyydittiin Tampereelta Sastamalan Saunamaailmaan. Ystäväni olivat kokoontuneet ennakkoon Saunamaailmaan ja yllättivät minut ” lähes täysin” baby showereilla. Nautimme aurinkoisen hellepäivän aikana herkullisesta ruuasta viilennetyssä kesäkeittiössä, vauvajuttuja kertoen ja nauraen, vaippakakkua unohtamatta.Saunamaailma tarjoaa huikeat puitteet ihanassa maalaismiljöössä paikalle, jossa on helppo rentoutua ja viettää aikaa ystävien kanssa.Erityiskiitokset haluan antaa ihanille ystävilleni, jotka olivat paikan keksineet ja varanneet ja tekivät päivästäni ikimuistoisen.Tänne palaamme samalla porukalla sitten ”tissiäisiin”, kun sen aika aikanaan on! 😉“kertoo Johanna, 33 v, TampereSaunamaailma.pro - Saunatarinat

Kaunistontie 128
38280 Sastamala

Ari Kiviniemi
Puh. 0400 123 500

Sähköposti:
saunamaailma@saunamaailma.pro