Saunaroom
saunamaailma-saunaroom-boat-sauna-sastamala-pirkanmaa

Ajankohtaista uutista saunamaailmasta: Tulossa uniikkia designia eli Boatsauna

saunamaailma-saunaroom-boat-sauna-sastamala-pirkanmaa-4

Tarina kertoo, että kaksi rannikolla varttunutta saunomista rakastavaa ystävystä vilvoittelivat ulkona kaukaisuuteen katsellen, kun heidän silmiinsä osui maassa mahallaan lepäävä kalastajavene. Se herätti heissä muistoja ja kaipuuta menneitä merellä vietettyjä päiviä kohtaan. Rakkaudesta mereen ja saunomiseen syntyi ajatus venesaunasta näiden muistojen kunniaksi. www.boatsauna.com/fi

Saunamaailman Ovaalisauna lähti muille maille viihdyttämään saunojia ja tilalle jäi tyhjä paikka. Saunamaratonin yksi etappi jäi puuttumaan ja siellä löyly sihahtamatta, hiki virtaamatta. Asia jäi mieltä kutkuttamaan mutta toiminnan miehenä saunamestari Ari Kiviniemi ryhtyi tuumasta toimeen. Nyt on uusi sauna tulossa ja vielä kesän 2020 aikana löylytellään Boatsaunassa, jota veneeksi tässä kutsumme.


saunamaailma-saunaroom-boat-sauna-sastamala-pirkanmaa-1

Venesauna persoonallinen uniikki

Alassuin käännetty, veneen mallinen sauna on käsityönä tehty erikoisuus; rakentamiseen kuluu noin 4000 puulastua. Ulkoverhous on kuusipuuta, sisäpuoli haapaa ja lauteet merenrannan koivua. Tämä uusi sauna tarjoaa uniikin elämyksen, sillä haapalastut antavat löylylle oman hienon aromin ja hyväilevän kosteuden jopa 130 asteessa. Tarkasti käsin veistetyt lauteet ja led-valot ah! niin ihana yhdistelmä. Lauteissa näkyy saunan sielu, sanoo valmistaja esitesivuillaan. Onko se kuitenkin näkymä ulos saunan lasiovesta?

saunamaailma-saunaroom-boat-sauna-sastamala-pirkanmaa-3

Puukiuas on asetettu keskelle veneen nokkaa ja vastakkain asetetuille lauteille mahtuu 4-6 saunojaa, jotka juttelevat mukavia, vaikka merirosvotarinoita. Vene-fiilis on niin todellinen, että katsoessaan ulos pyöreistä kajuuttaikkunoista, voi kuvitella näkevänsä laineiden liplattavan. No juu ei, sillä muuten olisimme tässä nurinkurinveneessä todellakin merihädässä!

saunamaailma-saunaroom-boat-sauna-sastamala-pirkanmaa-2

Saunamaailma.pro - Saunatarinat

Kaunistontie 128
38280 Sastamala

Ari Kiviniemi
Puh. 0400 123 500

Sähköposti:
saunamaailma@saunamaailma.pro